top of page
Monique en puck in veld.jpg

Praktische informatie

Aanmelden:

Je kunt jezelf of een familielid aanmelden via een mailtje (leuq@ckzzeeland.nl) of telefoon (06 816 47 816) voor de (gespecialiseerde) begeleiding.

 

Soms is het best lastig om zelf de juiste vorm van hulp te vinden, we willen je hier graag bij helpen. Je kunt altijd mailen of bellen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Voor de (gespecialiseerde) begeleiding zal ik samen met jou een aanvraag bij jouw gemeente voorbereiden. Begeleiding wordt namelijk binnen Zeeland vergoed door alle gemeentes, mits zij toestemming geven voor de begeleiding via L’Euq

L'Euq is aangesloten bij de Coöperatie van Kleinschalige Zorg in Zeeland (CKZ in Goes) waardoor L'Euq gecontracteerd is met alle Zeeuwse gemeenten. Het werkgebied van L'Euq is van Reimerswaal t/m Walcheren. Trajecten van (gespecialiseerde) begeleiding. worden vergoed als de gemeente goedkeuring geeft aan het gewenste traject. L’Euq valt als lid van de CKZ onder het samenwerkingsverband S.L.I.M. wat complete jeugdhulpverlening inricht binnen Zeeland.   

Monique-033.jpg
bottom of page