top of page

Over mijn dieren

Monique-009.jpg
Bhajan

Duitse herder

Bhajan is geboren in 2013. Hij is een rustige, vrolijke, slimme en aanhankelijke hond. Hij is erg baasgericht dus aan jou de uitdaging om met hem aan het werk te gaan. Bhajan kan jou goed helpen je grens te verleggen. 

jimmy op schouder.jpg

Jimmy Jay

Chihuahua

Jimmy Jay is geboren in 2015. Onze JJ (kortweg Jimmy genoemd) is een stoer, zichzelf soms overschreeuwend kereltje. Hij denkt dat hij veel groter is dan hij daadwerkelijk is. Jim kan jou helpen stevig(er) in je schoenen te staan, want je moet goed je best doen om hem in beweging te krijgen...

Kaidyn

Golden Retriever

Kaidyn is geboren in 2019. Zij geeft en ontvangt graag veel liefde. Ze een specialiste op het gebied van non-verbale communicatie en voelt vaak feilloos aan hoe je gemoedstoestand is en kan daarop gepast reageren.

kaydin.jpg

Yentl

Chihuahua

Yentl is geboren in 2014. Ons kleine teefje staat haar mannetje. Naar vreemde mensen is ze zeer terughoudend, maar in huis is ze de baas van de roedel. Ze is echt “gentle” maar ze vertoont ook divagedrag…

lukt het jou om haar vertrouwen te winnen?

Monique-016.jpg
Monique-068_edited_edited.jpg

Zaza

Draver

Zaz (2006) is een uitgekoerste dravermerrie. Ze is een eerlijk, sensibel en lief paardje. Haar gevoeligheid is een  enorme kwaliteit bij het coachen, zij weet als geen ander wat de coachée nodig heeft. 

Puck

Shetlander

Ja en dan onze kleine Puck (2006). Ziet er o zo lief uit maar kan ook zo “niet lief” doen…. Ze weet goed wat ze wil en heeft al heel wat mooie inzichten gegeven tijdens de sessies.

autisme coaching

Monique-079_edited.jpg
bottom of page